Voordelig de winter door met 5 handige tips

Voordelig de winter door met 5 handige tips

Het is weer bijna winter, wat betekent dat het een van de duurste maanden van het jaar is. Niet zo verwonderlijk dat het ook voor spaarprogramma’s een drukke tijd betekent. Heel het jaar hebben mensen kunnen sparen voor allerlei leuke cadeaus en aan het einde van het jaar betekent dit een heuse wedloop op hippe geschenken. Je wilt tenslotte niet je partner of kind saaie sokken cadeau geven. Dit betekent dat je creatief moet zijn met je budget, maar ook met de cadeaus die je gaat geven. Hierbij geven we je dan ook 5 handige tips om niet alleen hip voor de dag te komen, maar ook nog eens een keer voordelig uit bent.

 

Tip 1

Kies een spaarprogramma en blijf daarbij. Kijk waar je je punten kunt sparen zo heb je bijvoorbeeld het airmiles spaarprogramma die al jarenlang bekend is. Je hebt 12 verschillende plekken waar je je airmiles punten kunt sparen bijvoorbeeld Etos, Albert Heijn, Gall en Gall, Shell etc.

Wist je al dat je met je dagelijkse boodschappen en activiteiten al duizenden airmiles per jaar kunt sparen?

 

Tip 2

Zorg voor een doel om voor te sparen, kijk van te voren welk product je zou willen hebben en werk hiernaar toe.

 

Tip 3

Kijk waar je dubbele spaarpunten kunt krijgen. Regelmatig worden er bepaalde acties uitgerold waardoor je dubbele punten kunt sparen. Hiermee kan je al vrij snel een aardig voordeel behalen.

 

Tip 4

Vraag je vrienden om ook te sparen voor jou, de punten kun je namelijk later overzetten naar jou spaarsaldo.

 

Tip 5

Kijk regelmatig op de website van de redemptie partners om slimme deals in de gaten te houden. Niet zelden geven ze een kortingscode weg die nog maandenlang geldig is. Zo kan je niet alleen besparen, maar ook nog eens slim gebruik maken van de mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.