Een cadeau voor iemand die alles al heeft?

Een cadeau kopen voor iemand die echt alles al lijkt te hebben? Lastig hoor! Gelukkig zijn er zelfs voor dit soort mensen best wel wat cadeaus te vinden, als je maar goed genoeg zoekt en een beetje origineel durft te denken.

Voor wie? En waarom?

Voor je beslist wat voor cadeau je wilt geven, is het natuurlijk belangrijk om even een paar dingen op een rijtje te zetten. Voor wie is het cadeau bestemd, bijvoorbeeld? Aan je geliefde geef je een heel ander cadeau dan aan de buurvrouw, tenslotte. Denk goed na over het budget dat je hebt, of wilt vrijmaken voor het cadeau. Een cadeautje voor zomaar even tussendoor mag over het algemeen tenslotte wat minder kosten dan een verjaardagscadeau.

 

Weet je voor wie je een cadeautje wilt kopen, en ook waarom? Een budget bepaald? Mooi! Dan is het nu tijd om de persoon goed in kaart te brengen. Waar houdt hij of zij van? En, ook niet onbelangrijk, welke dingen heeft de ontvanger al in huis? Het is leuk om voor iemand die graag leest een boek te kopen, maar is dat er eentje die al lang en breed op zijn of haar nachtkastje ligt is dat zonde.

 

Wees niet bang om een beetje te informeren bij de persoon zelf of zijn of haar naasten als het gaat om interesses of mogelijke cadeau-ideeën. Misschien is er wel iets dat al een tijdje bovenaan het verlanglijstje staat en kom je dat op deze manier heel handig te weten.

 

Gadget

 

Zeker mannen staan er vaak om bekend dat zij dol zijn op gadgets, toys for boys. Het fijne is dat je het daarmee qua prijs zo gek kunt maken als je zelf wilt. Is het bedoeld als kleinigheidje, dan kom je prima weg met een grappige gadget als een bijzondere flesopener of drinkfles. Pak je het wat groter aan, dan kun je zelfs een drone kopen! Drones zijn, zeker bij mannen, hartstikke populair momenteel en er zullen weinig mannen te vinden zijn die niet enthousiast reageren bij het zien van zo’n vliegend speeltje.

 

Wil je als cadeau een drone kopen, dan check je natuurlijk wel eerst goed of de ontvanger in kwestie er nog geen heeft. Vervolgens bekijk je ook wat diegene met de drone zou willen doen. Is hij gek op elektronisch speelgoed en zie je hem er vooral voor de lol mee rondvliegen? Dan is het belangrijk een exemplaar te kiezen dat makkelijk te bedienen is en een aardig lang in de lucht kan blijven. Is de ontvanger dol op filmen en fotograferen? Kies dan voor een drone met een goede camera, zoals de DJI Phantom 4. De DJI Phantom 4 is betaalbaar, maar wel van prima kwaliteit voor de meeste amateurs. Een cadeau dat zeker goed in de smaak zal vallen!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.