Vloeren met korting

Vloerbedekking

Heb je een nieuw huis en twijfel je nog over de vloerbedekking? Of ben je je huidige vloerbedekking zat en wel toe aan iets nieuws? Dan kan dit artikel je goed helpen met de keuze! Er bestaan verschillende soorten vloerbedekking. Zo kun je onder andere tegels, tapijt of hout op de vloer leggen. Tegels hebben het voordeel dat ze makkelijk schoon te maken zijn, maar het kan een koude indruk geven. Tapijt heeft wel dit warme gevoel, maar is weer wat minder hygiënisch. Hout heeft beiden voordelen, het is een vloer die makkelijk schoon te maken is inclusief een warme uitstraling!

Houten vloeren en korting

Vloeren van hout zijn in verschillende vormen te koop. De meeste houten vloeren zijn erg prijzig. Maar hier kunt u een houten vloer kopen met fikse kortingen.
Zo is er parket, dit zijn houten vloerdelen bestaande uit massief hout of een samengestelde vorm op houtbasis. Maar er bestaat ook laminaat. Laminaat is zeer duurzaam. Laminaat bestaat uit geperst plaatmateriaal met een kunststoflaag en een beschermlaag. De kwaliteit van laminaat wordt ingedeeld in AC1 tot en met AC5. AC1 is laminaat dat geschikt is voor licht gebruik en laminaat van kwaliteit AC5 wordt gebruikt voor zeer zwaar gebruikt. Je kunt je voorstellen dat laatstgenoemde laminaat vloer duurder is vanwege de kwaliteit. Via het internet kun je kijken waar bepaalde vloeren met kortingen te koop zijn. Bij YourFloor kun je laminaat kopen met kortingen die oplopen tot wel 15%!

Interieur

De trend voor een houten vloer is op dit moment een vloer in een natuurlijke tint of juist een vergrijsde tint. De trendy houten vloer bestaat uit traditionele robuuste planken of juist het klassieke visgraat-motief. Laat je bij het kopen van een houten vloer goed adviseren wat een geschikte vloer voor jou is en wat goed bij je interieur past.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.