Waarom een houten stelling een slimme keus is

Een houten stelling, het klinkt een beetje saai en zeker niet als iets wat je even voor de gezelligheid koopt en in elkaar zet. Deze aannames zijn deels waar, een stelling of welke kast dan ook is niet per se heel interessant en als je voor gezelligheid in je garage gaat kan je misschien beter voor een ander exemplaar gaan. Desondanks heeft een houten stelling wel verschillende voordelen en die lichten we even toe.

1. Ze zijn stevig en er kan veel in

Nee, ze zijn inderdaad niet heel mooi of gezellig, maar doet dat ertoe? Houten stellingen zijn stevig en hebben een grote draaglast. Dat maakt ze uitermate geschikt voor garages, magazijnen en andere opslagruimtes.

Naast dat ze een hoge draaglast hebben, kan er ook veel in deze kasten. Doordat ze open zijn en alleen maar bestaan uit planken en palen, kan je er gemakkelijk veel in kwijt. Het voordeel hiervan is dat je ook alles makkelijk er weer uit kan pakken en niet achter in een donkere kast hoeft te gaan graven.

2. Je kiest zelf je formaat

Of je nou veel opbergruimte nodig hebt of eigenlijk alleen maar een houten stelling zoekt als extra, voor elke situatie is er het juiste formaat. Ook wanneer je ruimte niet zo hoog is, is dat geen probleem. Je kiest dan gewoon een lagere stelling.

Heb je een verkeerde inschatting gemaakt en heb je toch wat meer opbergruimte nodig? Koop dan een aanbouwstelling! Deze verbind je gemakkelijk aan de houten stelling die je al hebt. Hiermee bespaar je ruimte, die je weer kan gebruiken om op te bergen.

Ook het aantal planken dat je in de kast wil hebben, kan je makkelijk zelf bepalen. De legborden liggen namelijk niet op een vaste hoogte, maar zijn te verplaatsen. Om de zoveel centimeter zitten vaak gaten geboord waar je dus een legbord in kan leggen. Je kiest zelf hoeveel je er in je kast wil.

3. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Misschien nog wel het grootste voordeel van een houten stelling is de prijs. Voor een relatief lage prijs heb je namelijk al een houten stelling en zeker voor de kwaliteit die je krijgt is dat een koopje!

Houten stelling kopen?

Na het lezen van deze blog overtuigd van de voordelen van een houten stelling? Bestel dan direct jouw houten stelling(en!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.