Hippe sokken met antiglip aan de onderkant

Vorige maand zijn mijn vriend en ik verhuisd naar onze eerste gezamenlijke woning. Daarvoor woonden we al even samen in zijn huis, maar dat werd toch te klein. Nu hebben we samen een huis gekocht. Het huis is helemaal ingericht naar onze smaak en een ding waar ik heel trots op ben is de natuursteenvloer in de woonkamer. Hij is zo ontzettend mooi en geeft de hele kamer meteen een klassieke uitstraling. We willen er dan ook geen tapijt opleggen, want dat vinden we allebei zonde. In de wintermaanden voelt de vloer wel koud aan en dat vindt vooral mijn vriend helemaal niet prettig. Daar moest dus een oplossing voor komen.

Ik had mijn vriend al gezegd dat hij gewoon lekkere warme pantoffels moest kopen, maar daar wilde hij niks van weten. Dat vindt hij ouderwets en helemaal niet sexy staan. Dat wil hij dus niet. In het begin liep hij gewoon op zijn sokken, maar na 1 week ging hij bijna onderuit omdat het te glad was. Dus dat was ook niet heel fijn. Op slippers of sandalen lopen is ook niet aan hem besteed. Gelukkig hebben we de homepads van Falke gevonden. Deze zien eruit als normale sokken, maar hebben een antislip laag aan de onderkant zitten. Zo heb je dus eigenlijk een gewone sok aan, maar wel met extra grip op de vloer. Precies wat mijn vriend wil.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/herensokken

De Falke homepads sokken zijn gemaakt van merinowol en katoen en zijn daardoor lekker warm. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en maten. Je kunt dus precies kiezen wat je wilt. De onderkant bestaat uit een laag met antislip noppen. In de sok is ook elastisch materiaal verwerkt dus hij blijft goed om je voet zitten. De sok komt tot boven de enkel waardoor je lekker warm blijft. Helemaal super dus en ook nog koud wasbaar in de wasmachine. Voor mijn vriend zijn de Falke homepads echt de ideale oplossing voor zijn koude voetenprobleem. Hij kan precies dragen wat hij wil en toch glijdt hij niet uit over onze mooie natuursteenvloer.

Uitgelicht: https://www.hemdvoorhem.nl/sneakersokken

Mocht je overigens geen problemen hebben met sloffen of pantoffels dan is er nog veel meer keuze. De Falke homepads zijn in meerdere uitvoeringen te verkrijgen en ook in ‘schoenvorm’. Kijk gerust eens op internet wat er allemaal in de collectie is. En wie weet vind jij wel jouw ideale paar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.