Goedkope Android TV

Android TV stick maakt van een normale tv een Android TV

Wellicht heb je al iets gehoord over Android TV.

Android TV is het nieuwe platform van Android welke bedoeld en gemaakt is voor op je tv. Met Android TV gaat er weer een nieuwe wereld voor je open waar alles in mogelijk is.

Veel mensen denken dat een Smart TV hetzelfde is maar dat is het niet. Een Smart TV heeft behoorlijk wat beperkingen en je zit vast aan de fabrikant van je tv. Bij Android is dat anders. Android zorgt dat je in contact staat met de hele wereld en bent niet afhankelijk van een merk of leverancier.

Met Android TV kun je enorm veel net zoals wat je met een Smartfoon op Tablet ook zou kunnen. Je kunt dus internetten, gamen, video en films kijken, muziek luisteren, e-mailen, facebooken, whatsappen, bellen met beeld als je een webcam aansluit en nog heel veel meer. De mogelijkheden zijn ongekend.

 

Hoe krijg je Android TV op je normale tv?

Daar kun je dus een Android TV stick voor gebruiken. Een Android TV stick is goedkoop in aanschaf en ontzettend krachtig. Je hebt geen duur LCD beeldscherm nodig zoals bij een telefoon want dat is namelijk je tv! Een Android TV stick is een kleine minicomputer die op Android draait en daarmee maak je van je normale tv een Android TV.

 

De specificaties in een notendop zijn  een Quad Core CPU, een Quad Core Videochip, 2 GB RAM geheugen, 8 GB opslaggeheugen, Wifi 802.11 BGN, Bluetooth, HDMI (1080p), meerdere usb poorten en Android 4.4. Kitkat als basis O.S. Dit mooi heb je al voor een prijs van rond de 70,- euro.

Je kunt zo’n Android TV Stick bedienen met een usb apparaat zoals een toetsenbord of muis, een flymouse, een telefoon of tablet of een ander apparaat. De usb poorten zijn plug en play en herkennen hardware zonder drivers te hoeven te installeren.

Wil je meer weten en de scherpste prijzen inzien? Kom dan naar AndroidStick.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *