Een nieuwe koelkast kan nog voordeliger

 Toe aan een nieuwe koelkast? Ga dan voor een Amerikaanse koelkast.

Aangezien je een koelkast koopt voor minimaal 10 jaar kun je het beter meteen goed doen. Een Amerikaanse koelkast bied je veel meer dan alleen extra ruimte die veel efficiënter is ingericht dan de traditionele koelkast. Hij is namelijk ook erg energiezuinig en voorzien van de nieuwste technologieën.  Dit vind je bijvoorbeeld terug in een lineaire motor welke veel minder slijtage gevoelig is, in de led verlichting en in de gescheiden thermostaat zodat je het koelgedeelte en het vriesgedeelte afzonderlijk van elkaar kunt regelen.

Een Amerikaanse koelkast bied je naast een cool design, een laag verbruik en veel ruimte ook wat extra gadgets. Zo hebben de meeste modellen een Fresh Zone waardoor je groenten en fruit langer vers blijven en smaakt daardoor ook beter. Een groot aantal modellen zijn voorzien van een ijsblokjesmaker welke ook overweg kan met een waterreservoir. Aansluiten op de waterleiding is dus geen vereiste. Ook een mini-bar is een praktische uitvinding waardoor je snel een koud drankje kunt pakken zonder de grote deur te openen. Hierdoor ontsnapt er minder kou en bespaar je dus weer energie.

Veel over deze Amerikaanse koelkasten kun je bij ons op de website terug lezen, en zeker niet onbelangrijk hebben wij de beste prijzen voor je verzameld. Niet alleen op energie besparen maar ook op de aanschaf!

Kijk en vergelijk de modellen. Voor elke keuken staat er wel een interessante koelkast tussen. Bovendien zijn er ook andere modellen welke niet de bekende 2 deuren van boven tot onder hebben. Deze modellen nemen minder ruimte in beslag en geven je alsnog een hoop extra voordeel waaronder meer ruimte voel je koel- en vriesproducten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *