Dit zijn opvallende drinkglazen die je drankje extra bijzonder maken

Het is belangrijk om te zorgen voor een goed drinkglas om de hele ervaring compleet te maken. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om het drinken van een glas whisky, gin tonic of een glas water. Het is het glas welke de hele ervaring afmaakt. Zo is er het Teku Bierglas wat een biertje nog lekkerder maakt. Het is goed om ook bij cocktails de juiste glazen te gebruiken. Het perfecte drankje is nog lekkerder in een opvallend drinkglas. 

Puur en on the rocks

Sommige mensen geven de voorkeur aan een mooi smal glas op een dikke voet. Het is ideaal om te gaan proeven. Een brede tumbler is daarentegen perfect om een on the rocks drankje te nemen. Er is meer ruimte voor het ijs in het glas. Het is goed om hier gebruik van te maken. Er zijn natuurlijk nog veel meer glazen. 

Een goed wijnglas

Naast de pure whiskey liefhebbers drinken mensen natuurlijk ook graag een glas wijn. Het is heerlijk om een goed glas wijn te drinken uit een heerlijk wijnglas. Het is afhankelijk van de soort wijn om hier een goed glas bij te kiezen. Denk aan een moesel glas voor de witte wijn uit de Moezelstreek. Ook zijn er vele grote en kleine wijnglazen. Vaak op een voet, maar ook steeds vaker zonder een voet. WItte wijn wordt soms ook met ijs gedronken dan is een groter glas wel prettig. 

Waterglazen 

Naast de wijnglazen, bierglazen en glazen voor een goede whiskey is het ook mooi om een bijzonder en uniek waterglas te gebruiken. Een mooi round glas gemaakt van zeer dun glas. Het voelt alsof het in je mond kan breken. Het glas voel je ook bijna niet als je het in de hand hebt. Het lijkt soms net alsof het water zweeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.