De Tevo Tarantula 3D printer kit s- een goede kit om jouw dromen waar te maken

De Tevo Tarantula 3D printer kit is een pakket voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging als het aankomt op het gebied van 3D printers. De printer heeft een ruim bed waarop de modellen uiteindelijk gemaakt. Dit bed is makkelijk verstelbaar, zodat je voor maximale stabiliteit kan zorgen gedurende het printen. Daarnaast is de printer ook een stuk stiller terwijl hij te werk gaat om de filamenten om te vormen tot het model dat jij ontworpen hebt. Zo krijg je uiteindelijk de mooiste modellen klaar met één druk op de knop en hoor je het nauwelijks terwijl het proces gaande is. Het maakt de printer niet alleen stiller, maar tegelijkertijd ook kwalitatief beter dan de voorgaande versies van 3D printer klonen van Prusa.

Verschillende filamenten

De Tevo Tarantula 3D printer kit maakt gebruikt van verschillende filamenten om de modellen in 3D uit te kunnen printen. De twee filamenten waar de printer het beste mee werkt, zijn ABS en PLA. Deze twee kun je als basis gebruiken om variatie aan te brengen in jouw modellen. Daarnaast zijn de filamenten ook verschillend in hoe ze er eenmaal uitgeprint uitzien en aanvoelen. Natuurlijk is het ook mogelijk om andere filamenten die beschikbaar zijn te gebruiken. Op die manier kun je blijven experimenteren tot je het juiste materiaal gevonden hebt waarin jij jouw creaties uit wil laten printen.

De Tevo Tarantula 3D printer is dus een goede printer om mee aan de slag te gaan als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Met hulp van een open source community die altijd paraat staat om te helpen, kun je makkelijk op zoek via de forums naar uitbreidingen die je helpen om de printer te verbeteren naar jouw eigen smaak. De 3D printer is makkelijk om te monteren en je kan er daarna direct mee aan de slag om jouw ontwerpen in 3D uit te printen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.