Bali ontdekken: wat je écht moet zien

Door Indonesië reizen is iets wat door veel reisblogs als een ultieme reis wordt ervaren. Indonesië bestaat uit een kleine 15.000 eilanden en één van de meest bekende eilanden onder Nederlanders is misschien wel Bali. Dit overwegend Hindoeïstische eiland staat bekend om haar gastvriendelijkheid en mooie natuur en dit maakt het een ultieme bestemming om naar toe te reizen. In deze blog krijg je een aantal tips over Bali, zodat je optimaal geniet van jouw Bali vakantie.

 

Seminyak

De hoofdstad van Bali is Seminyak. Hier bevindt zich het enige vliegveld van het eiland en dit maakt het een goede plek om je rondreis Bali te starten. Rond de hoofdstad vind je een aantal kleinere badplaatsen zoals de dorpen Kuta en Legian. Bezoek de uitgerekte stranden en eet s’ avonds bij één van de vele strandtentjes. Houd je van uitgaan dan zit je in Seminyak ook op de juiste plaats. Bezoek eens Ku De Ta of de Potato Head Beach Club als je van een feestje houdt.

 

De Gili eilanden

Dit is een kleine eilandengroep en is met de boot erg goed te bereiken vanaf Bali. Deze eilanden staan bekend om witte zandstranden en je kunt hier heerlijk ontspannen. Houd je toch van iets meer actie dan kun je hier ook nog eens geweldig duiken en snorkelen.

Ubud

Ubud is hét culturele centrum van Bali. Dit plaatsje ligt redelijk centraal op het eiland en vanaf hier is het dan ook gemakkelijk om een excursie te boeken en verschillende delen van het eiland te ontdekken. Daarnaast staat deze plek bekend om haar vele restaurants waar je écht Balinees kunt eten.

 

Ben je enthousiast geworden over Bali? Bij Footprint Travel kun je jouw eigen Bali rondreis samenstellen. De reisexperts van Footprint Travel hebben alle plekken die zij aanbieden op haar website eerst zelf bezocht zodat ze jou optimaal kunnen adviseren bij het samenstellen van je rondreis.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *