Verbeter je geheugen met pillen

Als je jouw geheugen wil verbeteren, dan zijn pillen de gemakkelijkste weg om het te doen. Studies tonen aan dat pillen met visolie je geheugen kunnen verbeteren door het de voedingsstoffen te geven die het nodig heeft. – Meer straks daarover.

Onderzoek toont zelfs aan dat de juiste pillen je kunnen beschermen tegen de Ziekte van Alzheimer en tegen dementie.

Jouw hersenen hebben veel Omega 3 vetzuren nodig om op z’n best te kunnen functioneren. En als je het typische Amerikaanse dieet van voorbereide voedingsproducten volgt, dan zal je waarschijnlijk niet de nodige   voedingsstoffen binnenkrijgen.

Omega 3 bestaat uit drie vetzuren, DHA , EPA en ALA.

Volgens voedingsdeskundigen omvatten jouw hersenen alleen al bijna 60% DHA vetzuren. Honderd jaar geleden haalden onze voorouders de voedingstoffen die ze nodig hadden uit hun voeding. Maar ze aten dan ook volle producten bij hun thuis. Er bestonden geen “fast food” en ook geen bevroren maaltijden.

Als geen 2 à 3 keer per week rode zalm, heek, tonijn of sardines serveert, heb je waarschijnlijk een tekort aan de nodige Omega 3.

Deze belangrijke vetzuren verminderen ontstekingen in je hersenen en je lichaam. Door ontstekingen in je hersenen te verminderen, blijven de zenuwbanen “helder” en de berichten die door de hersenen gaan, kunnen snel ontvangen worden. Maar als ze de voedingstoffen die je nodig hebt, niet krijgen, kunnen deze zenuwbanen opgevuld worden met aanslag ( juist zoals bij de hartvaten ) en de boodschappen gaan er niet zo gemakkelijk doorheen, als ze het dan al doen. Vandaar dat men meer en meer vergeet en het risico heeft om Alzheimer of dementie te ontwikkelen.

Naast het verbeteren van het geheugen worden pillen met visolie ook in verband gebracht met een mindere mate van migraine, slechte gemoedsgesteltenissen , met bescherming tegen hartkwalen en zelfs met de bescherming tegen reumatoïde artritis.

Een recente studie toonde mensen ouder dan 55, die gedurende zes maanden, vetzuursupplementen namen zoals visolie en die twee keer zo goed scoorden op een geheugentest tegenover diegenen die deze supplementen niet namen.

En vroegere testen toonden aan dat zij die veel vette vis aten een beter geheugen hadden en van een betere algemene gezondheid genoten.

De reden is omdat deze vette vis de nodige Omega 3 vetzuren bezitten die nodig zijn voor een sterk geheugen en een goede hersenfunctie.

Het is dus gemakkelijk om jouw geheugen te verbeteren met pillen. Je moet enkel weten welke type van pillen met visolie het meest voordeel bieden.

Als je hierover meer wil vernemen, bezoek mijn website waar ik je meer vertel over de voordelen van pillen met visolie.

Lees meer over het verbeteren van je geheugen en het verbeteren ervan met behulp van concentratiepillen op deze blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *