Zo vind je de beste vakantie aanbiedingen!

Hoor jij ook altijd van anderen dat ze spotgoedkoop op reis gaan en kun jij die vakantie aanbiedingen nooit vinden? En heb jij ook altijd drie keer zoveel betaalt als degene naast je in het vliegtuig? Niets is zo frustrerend als het gevoel dat je te veel hebt betaalt voor je vakantie. Met deze tips hoeft dat niet meer te gebeuren!

Wees flexibel in data

Over het algemeen geldt dat hoe flexibeler je bent, hoe meer kans je hebt op een goede aanbieding. Ben je niet afhankelijk van schoolvakanties en hoef je niet ver van te voren vrij te vragen, zorg dan dat je naar meerdere data kijkt. Soms kan een dag eerder of later zelfs al een paar honderd euro schelen. Ben je wel afhankelijk van een datum, vraag deze dan alvast vrij en zoek regelmatig. Zie je op dat moment niks, gewoon wachten, er is altijd nog wel iets vrij en wie weet kom je nog een mooie last-minute tegen.

Wees flexibel in bestemming

Als je je teveel richt op een bepaalde bestemming, dan is de kans dat je hiervoor een goedkope vakantie tegenkomt een stuk kleiner dan wanneer je openstaat voor veel verschillende landen. De ene week kan Griekenland heel goedkoop zijn, maar een week later bijvoorbeeld Curaçao. Het is maar net wat voor acties de reisorganisaties zijn of waar nog veel plekken over zijn.

Twijfel niet!

Ben je een geweldige deal tegengekomen? Laat deze dan niet voorbij gaan. Vaak zijn extreme aanbiedingen heel snel uitverkocht. Je bent vaak niet de enige die de vakantie voor die prijs wilt boeken. Heb je nog een paar dagen bedenktijd, boek de vakantie dan gelijk en overleg daarna met je reispartner en je baas in plaats van andersom, dan is de deal meestal alweer weg.