Zo onderscheidt een Vereende verzekering zich van de rest

Iedereen kan op een bepaald ogenblik al eens worden geconfronteerd met een financieel mindere periode. Een dergelijke periode zou er echter zomaar voor kunnen zorgen dat je bijvoorbeeld een betalingsachterstand oploopt met je verzekering. Dat lijkt op het eerste zicht misschien geen groot probleem, maar dat wordt het wel op het moment dat je bijvoorbeeld door de verzekeraar wordt geweigerd. Op dat ogenblik ben je namelijk verplicht om op zoek te gaan naar een andere partij die wel nog bereid is om je te verzekeren. Dat verloopt in de praktijk vaak niet bepaald van een leien dakje. Gelukkig zou een Vereende verzekering dan de oplossing kunnen betekenen.

 

Wat is een Vereende verzekering?

De Vereende is een verzekeraar die er haar missie van heeft gemaakt om verzekeringen aan te bieden aan mensen of bedrijven die niet meer bij een gewone verzekeraar aan kunnen kloppen. Verschillende zaken kunnen hier aanleiding toe geven. Misschien heeft de persoon in kwestie bijvoorbeeld wel een strafblad waardoor bepaalde verzekeringen niet meer kunnen worden afgesloten. Een andere mogelijkheid is eventueel dat de persoon in kwestie vroeger een grote betalingsachterstand heeft gehad waardoor verzekeraars niet meer geloven in zijn of haar financiële mogelijkheden. Daarnaast kunnen ook een groot aantal opeenvolgende schadegevallen ertoe leiden dat een beroep doen op een standaard verzekeraar geen mogelijkheid meer is.

 

Wanneer kom je in aanmerking voor een verzekering bij De Vereende?

In principe geldt voor iedereen dat ze er voor kunnen kiezen om een verzekering aan te vragen bij De Vereende. Een vaak gehoord misverstand is echter dat deze verzekeraar over de verplichting zou beschikken om iedereen de gevraagd verzekering te verstrekken. Dat is zeker niet juist, in tegendeel. Vereende kan er in de praktijk zeker nog altijd voor kiezen om het toekennen van een bepaalde verzekering te weigeren wanneer zij dat nodig acht. Het is dus zeker niet zo dat iedereen automatisch de aangevraagde verzekering krijgt toegekend. Dit gezegd hebbende is de kans dat je een positief antwoord zal ontvangen wel bijzonder groot te noemen.

Het feit dat eigenlijk iedereen in aanmerking komt voor een verzekering van deze verzekeraar betekent niet dat dit voor iedereen even interessant is. Je moet jezelf namelijk altijd de vraag stellen waarom je een beroep zou doen op de diensten van deze verzekeraar. In het merendeel van de gevallen is dat omwille van één van de twee onderstaande redenen:

  1. Je wil een lastig te verkrijgen verzekering afsluiten;
  2. Je wordt geweigerd bij “standaard verzekeringsmaatschappijen”;

Indien je, je kan vinden in één van de twee bovenstaande situaties is het dus mogelijks de moeite meer dan waard om een aanvraag voor een Vereende verzekering in te dienen. Zijn deze situaties voor jou niet echt van toepassing? Dan moet je even kijken of deze verzekering echt de beste keuze is. Even goed de voorwaarden doornemen en evalueren kan daar in ieder geval hij helpen.

 

Hoe interessant is een Vereende verzekering?

De Vereende is een verzekeraar die voor heel veel mensen de perfecte oplossing biedt voor hun verzekeringsprobleem. Heel wat mensen worden op een bepaald moment in hun leven geconfronteerd met bepaalde financiële problemen. Deze financiële problemen kunnen ertoe leiden dat het tijdelijk niet mogelijk is om bijvoorbeeld een verzekering waar je echt behoeften aan hebt af te sluiten. Dat is vervelend, niet in het minst wanneer het gaat om een verzekering die je verplicht moet afsluiten. Ook het afsluiten van een WA-verzekering voor een auto vormt voor veel mensen bijvoorbeeld een probleem. Zonder een dergelijke verzekering mag je echter de weg niet op.

Er voor kiezen om een Vereende verzekering af te sluiten is niet alleen interessant wanneer je wordt geweigerd door gewone verzekeraars omwille van bijvoorbeeld een financieel probleem in het verleden. Daarnaast is het namelijk zo dat er ook bepaalde verzekeringen bestaan die gewoon niet bepaald eenvoudig zijn af te sluiten. Het gaat daarbij dan om onder meer de volgende verzekeringen:

  • Een verzekering voor evenementen;
  • Een verzekering voor een leegstaand pand;
  • Verzekeringen voor praalwagens;
  • Verzekeringen voor bijzondere voertuigen zoals een quad;
  • Pop-up store verzekeringen;

Je hoeft dus zeker niet automatisch een probleem te hebben met gewone, standaard verzekeraars om een beroep te doen op De Vereende. Heel wat verzekeraars hebben er door de jaren heen voor gekozen om de verzekeringen zoals hierboven aangehaald uit hun aanbod te schrappen. Wanneer jij toch behoeften hebt aan zo’n verzekering zal je kunnen vaststellen dat De Vereende voor jou mogelijks een interessante partij kan zijn om een beroep op te doen.

 

Met welke bijzondere voorwaarden dien je rekening te houden?

Bij het afsluiten van een Vereende verzekering zijn er verschillende zaken die je aandacht vereisen. In eerste instantie is er de kostprijs van de verzekeringen die worden aangeboden. Hoe je het ook draait of keert, voor welke verzekering die door deze partij wordt afgesloten geldt dat er een niet onaanzienlijk risico wordt gelopen. Dat risico wil ze natuurlijk graag (deels) verzekerd zien worden. Dat is mogelijk op verschillende manieren. Allereerst is het bijvoorbeeld zo dat de verzekeringen van De Vereende behoorlijk duur geprijsd zijn. Dat is voor veel mensen echter geen probleem, simpelweg omdat ze veelal over geen alternatief beschikken voor de verzekering die ze willen afsluiten.

Een tweede voorwaarde die vaak wordt gesteld heeft te maken met het feit dat er voor bepaalde verzekeringen een waarborg wordt gevraagd. Deze waarborg moet worden gestort op een rekening van De Vereende. Mocht je op een zeker ogenblik als verzekeringnemer niet in staat zijn om aan de financiële verplichtingen van je Vereende verzekering te voldoen kan dat als gevolg hebben dat men je betaalde waarborg kan aanspreken. Het is doorgaans wel de bedoeling dat deze vervolgens terug wordt aangezuiverd. Anders gaat het doel van deze waarborg een beetje verloren.

 

Ontdek de mogelijkheden van een Vereende verzekering

De Vereende verzekering heeft in het verleden reeds ongelofelijk veel mensen geholpen. Natuurlijk kan de hogere verzekeringspremie in eerste instantie een doorn in het oog lijken, maar veel mensen nemen deze graag voor lief. Dit omdat ze anders toch niet over de mogelijkheid beschikken om de verzekering die ze graag zouden willen afsluiten daadwerkelijk te verkrijgen. Hoe dan ook, ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden die een verzekering van De Vereende voor jou in petto heeft? Dan is het zeker de moeite waard om daar meer over te gaan ontdekken op Geennee.nl.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.