Zo beveilig je je huis op een goedkope manier

Met goedkope muurstickers kun je echt alle kanten op. Behalve dat je er je huis een andere uitstraling mee kunt geven kunnen muurstickers ook helpen om je huis te beveiligen. Daarmee zijn de zeer voordelige muurstickers zeer veelzijdig en is er sprake van een bijzonder goede prijs- kwaliteitsverhouding.

Je ziet telkens weer iets anders

Eerst maar eens over de primaire taak van de muurstickers: het huis een andere uitstraling geven. Of beter: bepaalde ruimtes in je woning een metamorfose geven. Muurstickers kunnen elke ruimte een totaal andere look geven. Het aanbod muurstickers is gigantisch en onderverdeeld in thema’s. Je kunt kiezen voor leuke Nederlandse en Engelse teksten. Je kunt kiezen voor sport, natuur of voor de grote steden. Besticker je een wand in je huis met een sticker van het bos en zet je er een krukje voor dan lijkt het alsof je in dat bos zit. Zoals dit ook geldt voor voetbalstadions of winkelstraten van de grootste plaatsen ter wereld. De stickers zijn levensecht en breng je op een muur een dergelijke sticker aan dan is die wand meteen eyecatcher van je huis. Zeker de stickers uit de natuur blijven vragen om bekeken te worden en telkens weer zie je iets anders.

Geschikt voor elke wand en elke ondergrond

Je hebt stickers voor elke ruimte in je huis en als je nou zelf geen geschikte sticker ziet, dan maak je er gewoon zelf een. De aanbieders bieden vrijwel allemaal een eigen ontwerp tool waarmee je met een eigen foto of met een eigen tekst aan de slag gaat. Daarmee maak je een unieke muursticker die – hoe groot dan ook- steeds verrassend goedkoop is. De stickers plakken op elke muur en ondergrond en maken van een saaie kille ruimte zomaar een ruimte waar iedereen verblijven wil.

Stickers waarschuwen het dievengilde

Maar de stickers bieden meer in de vorm van inbraakbeveiliging. Het is een gegeven dat dievenbendes zich voorbereiden op een inbraak door te kijken of ergens wat te halen valt. Zijn ze daarvan overtuigd dan gaan ze het doelwit nader bekijken en dan komt de muursticker om de hoek. Bewezen is dat als er stickers hangen die waarschuwen voor bijvoorbeeld camera’s, behoorlijk afschrikken. In dat geval gaan de dieven al op voorhand een deurtje verder.

‘Dit pand is elektronisch beveiligd’

Ook jij kent vast die stickers met teksten als ‘dit pand is elektronisch beveiligd’ wel. Zien dieven stickers met dergelijke teksten dan is de kans behoorlijk klein dat ze toch een poging wagen. De stickers werken preventief en in bepaalde gevallen dekt de tekst op de sticker de lading. Dan is er alleen een sticker en is van beveiliging geen enkele sprake. Maar dat weet de dief niet. Dit weet alleen de eigenaar van het pand.  Ook collectieve stickers als die van WhatsApp Buurtpreventie, je ziet de muurstickers vast wel eens ergens hangen, hebben bewezen effect en laten een daling zien van het inbraakcijfer in bepaalde wijken zien. En dat door een goedkope muursticker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *