Scoren tijdens de Black Friday Sale? Lees dan eerst deze tips

Je zou wel denken: ‘Nu al beginnen met voorbereiden op de Black Friday Sale? Dat duurt toch nog zo’n drie maanden?’. Dat klopt, het duurt nog even voordat Black Friday weer van start gaat. Maar dat betekent niet dat je je niet alvast kan voorbereiden op de beste deals. Met deze tips ga jij dit jaar niet met lege handen naar huis!

Wat wil je écht hebben?

Black Friday is dé tijd waar veel mensen als een gek dingen gaan kopen die ze eigenlijk helemaal niet nodig hebben. Een nieuwe telefoon terwijl de huidige nog prima werkt, bijvoorbeeld. Of een nieuwe tv, omdat je €100 bespaart (maar nog wel €400 moet afrekenen bij de kassa). Ga na wat je écht wil scoren tijdens Black Friday. Is je laptop aan vervanging toe? Of zijn je hardloopschoenen echt niet meer om aan te zien? Maak een lijstje van dingen die je echt wil kopen. Zo heb je een prima houvast.

Prijsstijgingen te slim af zijn

Winkels willen natuurlijk de beste deals aanbieden. 40% korting klinkt interessanter dan 20% korting. Maar hoeveel korting krijg je nou echt? Veel winkels verhogen vlak voor Black Friday de prijzen van bepaalde producten. Een stofzuiger kan het hele jaar €180 kosten en vlak voor de Coolblue Black Friday ineens €250. Vervolgens prijzen ze de stofzuiger af van €250 naar €150.

Je denkt dat je €100 bespaart, maar in feite ben je slechts €30 goedkoper uit. Coolblue is hard op de vingers getikt door verschillende autoriteiten. Door de prijsstijgingen lijken deals echte koopjes en kan je ze haast niet laten liggen. Bereid je daarom goed voor (met het lijstje met dingen die je echt wil hebben) zodat je niet in het ootje wordt genomen.

Online shoppen met succes

Veel mensen verkiezen online shoppen boven winkelen in de fysieke winkels. Je gaat dus last krijgen van wat concurrentie. Wil je dat nieuwe paar schoenen of die mooie tablet echt niet door je handen laten glippen? De deals beginnen rond middernacht, dus zorg dat je dan klaar zit. En wil je echt niet misgrijpen? Zoek dan van tevoren op bij welke webshops je je gewenste producten kan kopen en sla de URL’s van de productpagina’s op in een lijstje. Tijdens Black Friday pak je dit lijstje erbij. Scheelt je een hoop tijd en je staat direct 1-0 voor op je concurrenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *