Online handelen in CFD’s bij Plus500: de moderne manier van beleggen

We kennen allemaal de traditionele manier van beleggen op de effectenbeurs. Via een beleggingskantoor of een broker laat je geld vastleggen voor de lange termijn. Het doel hiervan is uiteraard dat er winst wordt gemaakt. Bij traditioneel beleggen ben jij de eigenaar van het betreffende effect. Ook dien je te allen tijde het volledige bedrag van de effecten in te leggen. Alleen wanneer er een koersstijging plaatsvindt, kun je bij traditioneel beleggen winst maken. Is dit achterhaald? Veel partijen vinden van wel, waaronder Plus500. Plus500 biedt daarom een volledig nieuwe manier van handelen aan: CDF beleggen.

 

De afkorting CFD staat voor Contract for Difference. Dit is een contract tussen jou (de koper) en de verkoper: Plus500. Jij leent als het ware het contract en bent dus niet de eigenaar hiervan. Bij een positief waardeverschil, betaalt Plus500 jou het verschil (difference) tussen de waarde bij aankoop en de waarde bij verkoop. En dit waardeverschil kan hoog oplopen. Dat komt doordat er bij handelen in CFD’s wordt gewerkt met een hefboom. Deze hefboom zorgt ervoor dat jij slechts een deel van de inleg hoeft te financieren. Jouw inleg wordt vermenigvuldigd met een bepaalde factor: de hefboom. Het andere deel van de inleg wordt door Plus500 gefinancierd. Dit betekent voor jou dat je met een aanzienlijk grotere waarde aan effecten kan handelen dan bij traditioneel beleggen. Wil je meer weten over de hefboomwerking? Ga dan naar www.Financialtrading.nl. Maar handelen in CFD’s heeft nog meer voordelen. Zo zit je niet vast aan bepaalde tijden en kan rond de klok beleggen. Erg handig als je alleen ’s avonds of in het weekend tijd hebt om te beleggen. Bovendien richt CFD beleggen zich op de korte termijn, waardoor je binnen een korte periode winst kan maken. En in tegenstelling tot bij traditioneel beleggen, kun je bij Plus500 niet alleen winst maken bij een koersstijging, maar ook bij een koersdaling.

 

Stel je eens voor dat jij vanuit je luie stoel geld kan verdienen door te handelen in hetgeen jij interessant vindt. Dat is mogelijk bij Plus500. Plus500 biedt een zeer ruim aanbod aan handelsinstrumenten aan. Zo is het mogelijk om in aandelen, indices en Forex te handelen. Maar Plus500 zou niet met de tijd meegaan als zij geen cryptovaluta zouden aanbieden. Daarom is het bij Plus500 ook mogelijk om in de top 10 cryptovaluta te handelen. Denk bijvoorbeeld aan de populaire Bitcoin, Ethereum, NEO en Ripple. Wil je meer ontdekken over dit handelsplatform? Dan kun je bij Plus500 volledig kosteloos een demorekening openen.Start daarom direct met handelen bij Plus500 en profiteer van de huidige aantrekkelijke bonussen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *