Inspiratie voor goedkope relatiegeschenken

Ben je op zoek naar relatiegeschenken voor je zakenrelaties, collega’s of de bezoekers van je evenement? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze blog geven we je namelijk enkele tips voor het uitzoeken van relatiegeschenken. Met al die duizenden producten kan het lastig zijn om een geschenk te vinden. Daarbij houdt ook nog eens iedereen van andere dingen en is het erg lastig om iedereen blij te maken. De eerste tip die we je daarom mee willen geven is: maak een goodiebag! Hier kan je meerdere kleine dingen in stoppen, er zit dan altijd wel iets tussen wat diegene leuk vindt.

Festivalbandjes

Het eerste item in veel goodiebags: festivalbandjes! Waarschijnlijk ken je ze zelf onder een andere naam, zoals siliconen armbandjes of polsbandjes. Het oppervlak van festivalbandjes is uitermate geschikt voor een kwalitatieve bedrukking. Je kan er dus bijvoorbeeld een logo op laten drukken, maar een persoonlijke tekst kan ook. Festivalbandjes bestellen voor de toegangscontrole van jouw evenement of feest kan ook. Zo weet je precies wie er wel of niet op het feest hoort en/of wie er bijvoorbeeld minderjarig is.

Powerbank

Een powerbank is misschien wel het meest gewaardeerde relatiegeschenk dat er is. Iedereen zit wel eens met een lege telefoon, tablet of e-reader en had dan maar al te graag gewild dat deze weer op te laden was. Geef je je zakenrelaties een powerbank met logo cadeau, dan zullen ze elke keer dat ze hem gebruiken weer herinnerd worden aan jouw bedrijf. Deze positieve associatie zal (onbewust) de volgende keer meespelen bij een besluitvorming.

Dopper

Als laatste is er dan nog de Dopper drinkfles. Want wie drinkt er nou geen water? Iedereen moet minstens 2 L water per dag drinken. Door je zakenrelaties een drinkfles cadeau te doen stimuleer je het drinken van kraanwater. Daarnaast laat je ook nog eens zien dat je om het milieu geeft. De Dopper is namelijk gemaakt van duurzame materialen, stimuleert het drinken van kraanwater en demotiveert hiermee het afval van eenmalig gebruikte waterflesjes. Je kunt de Dopper bedrukken met een logo of tekst naar keuze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.