Gratis tablet + toetsenbord bij de NHA

Een tablet en een toetsenbord. Wie wil dat nou niet…? Lekker in je pyjama op de bank grappige YouTube-filmpjes bekijken, je favo playlist beluisteren, tussendoor even je mailtjes checken (want tja, dat moet ook gebeuren), spelletjes spelen, even googlen wat de hoofdstad van Ethiopië ook al weer is… En dat allemaal op één apparaat. Super handig. Ook heel handig is het om het ding even aan je kinderen te geven. Van druk naar rustig in één klap. Ideaal. Wat ook zeker ideaal is, is een toetsenbord bij een tablet. Je ‘bouwt’ dan heel gemakkelijk een klein laptopje. Zo hoef je niet moeilijk te doen met een touchscreen dat de touch op net een andere plek voelt dan jij bedoelt. Nee, een normaal toetsenbord begrijpt tenminste gewoon welke letters je intoetst.

 

Klinkt fijn, toch? Maar duur is het wel. Normaal gesproken dan. Maarrr… het kan ook anders! Als je je inschrijft voor een cursus of complete opleiding bij het NHA krijg je een tablet en een toetsenbord cadeau. Nice! Ga dus snel naar nha.nl of https://www.thuis-opleiding.nl/aanbieders/nha/ en schrijf je in voor een cursus of studie. Het instituut biedt allerlei leuke thuiscursussen en  –opleidingen aan. Denk aan een cursus over honden of een cursus parapsychologie. Je kunt ook kiezen voor een MBO- of HBO-opleiding, een taaltraining of een cursus over het starten van je eigen toko. Van een paar maanden tot een paar jaar. Voor ieder wat wils dus. Dus waar wacht je op? Inschrijven maar!

Over de NHA

De NHA (Nederlandse HandelsAcademie) is een particulier instituut dat afstandsonderwijs aanbiedt. Rond 1930 is het bedrijf opgericht door een docent die het onderwijs voor iedereen toegankelijk wilde maken. Dat is hem goed gelukt: inmiddels bestaat het instituut al 80 jaar. Het heeft cursussen en opleidingen voor meer dan 2 miljoen mensen verzorgd. Het materiaal krijg je online thuisgestuurd. Soms krijg je ook een ‘echt’ boek of ander materiaal. Huiswerkopdrachten stuur je naar je begeleider, die ze voor je nakijkt.

 

Ook goed om te weten: de NHA is door het ministerie van Onderwijs en Cultuur erkend als opleider. Zo weet je dat je waar krijgt voor je geld. Nog meer redenen nodig?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *