Geluidsstudio’s en geluidscabines van Esmono Sound

Esmono Sound uit het Noord Brabantse Dongen biedt verschillende soorten geluidsstudio’s aan. Deze cabines worden gebruikt door muziekscholen, universiteiten, bedrijven en muzikanten. De geluidscabines worden ingezet voor toepassingen en zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Het is mogelijk om de cabines aaneen te koppelen. Daarnaast biedt Esmono Sound gebruikte geluidsstudio’s aan voor een zeer gereduceerd tarief. De meeste studio’s zijn aangepast naar specifieke wensen van de klant.

De modellen

Esmono Sound beschikt over diverse modellen:

  • Freesound 50mm Geluidsstudio
  • Freesound 50mm Geluidsstudio
  • Freesound 80mm Geluidsstudio
  • Freesound 80mm Geluidsstudio
  • Geluidsisolerende cabine
  • Freesound Dubbele

Geluidsdichte cabines

Door middel van geluidsisolatie zijn de studio’s van Esmono geluiddicht. Hierdoor bakenen deze het geluid binnen een ruimte af. Met een geluiddichte muziekstudio voorkomt u als muzikant ruzie met de buren omdat er op ieder moment van de dag muziek gemaakt kan worden zonder dat iemand hier last van ondervindt.

 Geluidsstudio opbouwen

Een toepassing van een geluidsstudio kan onder andere het opnemen of bewerken van geluidsopnames zijn. Op deze manier houdt u rekening met uw omgeving en is er geen ruis tijdens de opnamen. Geluidsstudio’s bestaan uit panelen, geluidsisolerende omkastingen, buitenplaat van plaatstaal en een binnenplaat van geperforeerde plaat. De geluiddempende eigenschappen wordt optimaal uitgevoerd door de geluidswerende materialen. De geluidsstudio is in het geheel wordt voorzien van duurzame lak. Mede hierdoor worden de geluiden ruim voldoende gedempt.

Geluiddichte geluidscabine

De Freesound geluidsstudio’s van Esmono Sound zijn tevens in de standaard formaten verkrijgbaar met wanddikten van 50mm of 80mm De waarden van de afmetingen staan in combinatie met de omgeving en de beschikbare ruimte. Esmono verkoopt ook een standaard formaat een dubbele geluidscabine. De dubbele “Freesound” geluidscabine is perfect voor gebruik tegen geluiden met een een hoog geluids gehalte gebruikt. Het kan worden gezien als twee geluidsstudio’s in een studio. Deze studio’s bouwt Esmono uit Dongen geheel op maat eventueel met in afwijkende afmetingen..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *