Floww: Een multifunctionele kraan

Wat is Floww?

Floww is een bedrijf sat alles-in-een kranen produceert. Uit de heetwater kranen van Floww kan kokend water, gezuiverd lauw water en ijskoud gezuiverd water stromen. Uit deze 3 categorieën kun je kiezen maar je kan ook kiezen voor een combinatie van die drie. Waar dus vroeger verschillende apparaten nodig waren voor de verschillende soorten water heb je nu genoeg aan een kraan van Floww.

Wat voor soorten kranen heeft Floww?

Flow heeft een mooi design gecreëerd waardoor de kranen van Floww in bijna alle keukens passen. De kranen doen dus geen afbreuk aan uw keuken waar u trots op bent. Op de meeste kranen zit ook nog Led-indicatie waardoor het een zeer moderne kraan is en er ook zo uit ziet. In het assortiment zijn er ook verschillende kranen die een ander design hebben maar ook een andere functie. Zo leveren niet alle kranen kokend water. Maar ook niet alle kranen die kokend water leveren, leveren ijskoud water. Zo kun je uit een breed assortiment kiezen zodat altijd al je wensen worden vervuld.

Wat voor mogelijkheden zijn er ontstaan door Floww?

Doordat je dus direct kokend water kunt laten lopen uit je kraan is het eenvoudig om bijvoorbeeld een bakje thee te zetten of om tomaten te kunnen ontvellen. Doordat je dus kokend water uit de Floww haalt is de waterkoker overbodig geworden waardoor je meer ruimte overhoudt op het aanrecht. Ook biedt Floww de mogelijkheid tot zuiver water. Dat zuivere water smaakt ten eerste lekkerder maar is ook beter voor je kraan. De Floww zorgt er namelijk voor dat chloor en kalk niet meer in het water zitten. Ook geen kalkaanslag dus op al je gereedschap in de keuken omdat je het zuivere water gebruikt. Ijskoud water kan ingesteld worden tussen de 4 en 7 graden celsius. Het water is heerlijk verkoelend en zorgt er dus voor dat je geen waterflessen meer hoeft te kopen en deze in de koelkast moet zetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *