Feestje geven? Zo bespaar je veel geld!

Herken je dit? Het is bijna je verjaardag. Je wilt een feest geven, natuurlijk met ballonnen en slingers, maar je vorige party’s liepen hoog op in de kosten. Natuurlijk wil je een feest geven. Je leeft ten slotte maar een keer! Hoe kan je een leuk feestje geven zonder al te veel geld uit te geven? In dit artikel staat hoe je een leuk feest geeft zonder al te veel geld uit te geven.

Voor je locatie hoef je niet te betalen

Bepaal van te voren waar je je feestje wilt geven. Je kan het feest in je tuin of woonkamer houden. Misschien mag het wel bij je ouders, bij je vriend(in) of bij een van je vrienden. Heb je een locatie gevonden? Dan kan je mensen gaan uitnodigen. Dit kan gewoon via Whatsapp, de e-mail of social media.

De versiering

Ook de versiering hoeft niet uitgebreid te zijn. Je vrienden komen toch voor de gezelligheid (en bier 😊). Daarom kan je er voor kiezen om je oude versiering van zolder naar beneden te halen. Je kan ballonnen en slingers kopen. Ook kerstverlichting is mogelijk. Voor een themafeest is het leuk om aan je vrienden te vragen om themakleding te dragen.

Timing is everything

Geef je feest op het juiste moment! Doe het voor of na het avondeten. Een maaltijd laten bezorgen kan flink oplopen! Wat je ook kan doen is een themafeest geven en aan iedereen vragen om zelf eten en drinken mee te nemen. Bijna jarig? Dan is het een idee om te vragen eten mee te nemen als verjaardagscadeau.

Hou het sociaal

Leuk is het niet als er veel mensen tijdens je verjaardag op de telefoon zitten. Het is op een verjaardag altijd leuk om spelletjes te spelen. Twister en 30 seconds zorgen haast altijd voor hilariteit!

Druk zelf je brochure

Je kunt zelf veel geld besparen door zelf je brochure drukken. Hiermee maak je een onvergetelijke indruk op je feestje en zorg je dat je ook geld bespaard.               

Een leuke herinnering

Natuurlijk hoef je geen fotograaf in te huren, maar het is altijd leuk om af en toe foto’s te maken met ballonnen en slingers op de achtergrond. Als je zo en nu dan terugkijkt komen de herinneringen weer tot leven!

Je kan ook van kranten een goodiebag maken om aan het einde mee te geven. Je kan hier van alles in stoppen: van snoep tot een leuke kaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *