De laagste prijs voor overnachtingen bij HotelGrouper.com

Op HotelGrouper vind je altijd de laagste prijs voor een overnachting. Door de specifieke groepskorting die oploopt wanneer er meer kamers geboekt wordt, is HotelGrouper voordeliger dan de gebruikelijke boekingswebsites.

HotelGrouper werkt als volgt: Je zoekt een hotel op een specifieke datum en plaats. Vervolgens krijg je een overzicht met alle beschikbare hotels in Nederland. Deze lijst is ingedeeld op basis van de hoogste korting. Op deze manier pak je de beste aanbieding er eenvoudig uit. Je kunt alle gegevens van het hotel inzien, zodat je de perfect overnachting boekt. Hierbij zijn grote foto’s van het hotel zichtbaar en kun je zien of de overnachting inclusief of exclusief ontbijt is. Wanneer je meerdere nachten of kamers selecteert, wordt de korting hoger. Dit maakt de aanbieding nog aantrekkelijker.

In de meeste branches is het principe van staffelkorting heel gebruikelijk. In de hotelwereld tot voor kort niet. HotelGrouper is de enige boekingswebsite die hier gebruikt van maakt.

Ook wanneer je slechts 1 kamer wil boeken, hebben veel hotels een korting hierop ingevuld. Dus ook wanneer je gewoon een weekendje weg wil met je partner, ben je bij HotelGrouper aan het juiste adres.

HotelGrouper

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.