De beste prepaid providers!

Ieder jaar worden de beste providers van het land verkozen. Het is natuurlijk een echte prijs om als beste prepaid provider uitgeroepen te worden. De klantenservice, het netwerk en de tarieven zijn belangrijke onderdelen om punten te krijgen. Teveel storingen zullen roet in het eten gooien. Een optimaal netwerk zal bonuspunten bezorgen. De combinatie van de verschillende factoren zorgt ervoor dat een provider kan winnen. Prepaid bellen is populairder en beter geworden door de jaren heen. 

Waarom een verkiezing?  

Het doel van de award is om de beste prepaid provider te stimuleren om hun diensten het jaar erop nog beter te maken. Iets wat niet alleen voor de winnaar geldt, maar ook voor de runners up. Er zijn steeds meer bedrijven welke strijden om de prijs zich de beste prepaid provider te mogen noemen. 

De winnaars

De top drie was erg spannend. Simyo won met vier punten meer dan AH mobiel. Hierna volgt Lebara. Het zijn drie bekende aanbieders van prepaid pakketten. Ze bieden aantrekkelijke tarieven voor bellen en sms-en. Ook de prijs per megabyte is goed te noemen. De netwerken zijn vandaag de dag erg goed bij alle providers. De klantenservice maakt vaak een groot verschil of een provider wint of niet. Een jaar eerder won Simyo ook en waren het Vodafone en KPN welke de nummers twee en drie waren. Nu zien we dus toch een aantal minder bekende providers terug in de top drie.

Betaalbaar

Een prepaid abonnement wordt vooral gekozen omdat het betaalbaar is. Zeker als er geen nieuw toestel nodig is is het goed om een prepaid abonnement te nemen. Het zorgt voor een optimale bereikbaarheid voor een fractie van de prijs. Ook als je zelf niet zo veel belt is het een aantrekkelijke keuze. Je bent optimaal bereikbaar voor een lage prijs. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *