Cursus WordPress

Tegenwoordig is het vrij gemakkelijk om een website te maken met het CMS-systeem WordPress. Eigenlijk bedoeld voor bloggers maar inmiddels het meest gebruikt CMS-systeem op internet. WordPress valt uit te breiden zover je wilt door middel van de vele plug-ins die ze bieden.

Bij LearnIT bieden ze een cursus WordPress aan waar je gemakkelijk het systeem leert, voor je het weet bouw jij je eigen website! Handig voor je eenmanszaak of die oom of tante die een website nodig heeft.

WordPress is open source en is daarom geheel gratis, wel moet je zorgen voor een domeinnaam bij een hosting provider. Wanneer dit geregeld is kun je met één druk op de knop WordPress installeren en kun je beginnen met je website.

Wanneer je begint met het bouwen van je website via WordPress begin je met het installeren van een thema die aan jouw eisen voldoet, die kies je bijvoorbeeld door te denken aan functionaliteiten, stijl en complexiteit. Nadat je het thema hebt geïnstalleerd ga je hem helemaal aanpassen naar jouw website identiteit. Hierna kun je nog extra plug-ins installeren die bepaalde functionaliteiten, zoals een contactformulier, google maps etc. ondersteunen op je site.

LearnIT biedt een gratis cursus WordPress aan.
Natuurlijk kost WordPress veel tijd om te leren en zijn sommige dingen niet aan te passen doordat je de programmeerkennis mist, laat het dan aan een specialist over.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *