4 weetjes over (korting op) visitekaartjes

Visitekaartjes worden anno 2019 nog veelvuldig gebruikt in het bedrijfsleven. Tijdens grote evenementen worden de kleine kaartjes volop overhandigt en ook bij veel kassa’s liggen ze klaar om ter promotie meegenomen te worden. Op welke manier kun je zo voordelig mogelijk visitekaartjes aanschaffen? In dit artikel lees je 4 weetjes die daarbij kunnen helpen.

Vergelijken

Om te beginnen is het verstandig om je goed de oriënteren op de markt. Breng de verschillende aanbieders in kaart en vergelijk hun aanbod. De ene leverancier heeft misschien net een promotie lopen waardoor de visitekaartjes extra voordelig geprijsd zijn. Ook zaken zoals verzendkosten, productietijd en de kwaliteit van het drukwerk kun je meenemen bij de vergelijking.

Zelf designen

Om kosten te besparen kun je de visitekaartjes zelf ontwerpen. Tegenwoordig is voor het ontwerpen van een visitekaartje geen specialistische kennis of tool nodig. Je kunt bij de meeste sites online je visitekaartje designer en gelijk laten afdrukken. Dit scheelt hoge kosten van een designer inschakelen. Weet je niet waar je moet beginnen? Kijk dan eens op het internet voor tips & tricks voor het ontwerpen van visitekaartjes.

Grote aantallen zijn voordeliger

Wist je al dat naarmate je bestelling groter wordt de prijs van het drukwerk naar beneden gaat? De prijs per visitekaartje wordt dan stukken lager. Het kan al veel schelen als je 100 stuks besteld of 500 stuks. Houdt rekening met adreswijzigingen of het wijzigen van een telefoonnummer als je grote aantallen besteld. Het is zonde om straks de helft van de kaartjes te moeten weggooien omdat de gegevens niet meer kloppen.

Bespaar op materiaal

Visitekaartjes zijn er in vele soorten en maten. Een deel van de prijs wordt dan ook bepaald door het formaat en het gekozen materiaal. Er zijn diverse kwaliteitsniveaus voor het papier en ook de bedrukking kan verschillen. Zo kan je kiezen voor fullcolour of bijvoorbeeld maar twee kleuren. Het basis papier is meestal al van goede kwaliteit, waardoor een lagere kwaliteit niet gelijk voor minder mooie kaartjes zorgt. Als je premium kaartjes wilt raden we echter wel een hoge kwaliteit papier aan. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *